Έρχεται το Open τουρνουά Τέννις από τον “Σύθα” Ξυλοκάστρου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου ”Ο Σύθας” προκηρύσσει open τουρνουά τέννις ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών, από 18/08-03/09 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα τέννις Ξυλοκάστρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 14-30
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 30-39
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 40-49
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 50+
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία ή ταμπλό Round Robin, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή 18Αυγούστου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν ή και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.
Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζομένων και των διοργανωτών.
Ώρες αγώνων:
• Δευτέρα- Παρασκευή -> 09:00-11:00 και 18:00-00:00
• Σάββατο- Κυριακή -> 08:30-12:00 και 18:00-00:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες επιθυμούν στο email oaxylokastrou@gmail.com και s_karavas@yahoo.gr, στο fax 2743029135 ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6981071915 & 6997772902
Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι Τετάρτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:00.
Η acceptance list θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου www.oaxylokastrou.grτην Πέμπτη 17 Αυγούστου για έλεγχο από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλλεί και σε όλα τα διαθέσιμα email. Τυχόν ενστάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου,στις 09:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 20€ για μια κατηγορία και 10€ για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία θέλει να συμμετάσχει

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα διενεργηθούν, με ηλεκτρονική μέθοδο,στο γραφείο συμβολαιογράφου Ξυλοκάστρου, στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα

ΕΠΑΘΛΑ

Για κάθε νικητή κατηγορίας μονού ανδρών-γυναικών χρηματικό έπαθλο 100€
Για τους νικητές των διπλών δώρα από τους χορηγούς μας
Τη μέρα των τελικών θα γίνει κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των κανονισμών που προβλέπονται από το Σ.Β.Α.Ε.
Στους αγώνες μονών ο νικητής προκύπτει μετά την κατάκτηση 2 set.Σε περίπτωση ισοπαλίας στα set 1-1 έως τους προημιτελικούς προβλέπεται super tie break των 10 πόντων. Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιούνται με τον κανονισμό του no-ad scoring. Σε περίπτωση ισοπαλίας (μονά και διπλά ) με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tie break 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.
Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.
Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται.
Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).Λόγω των πολλών ταμπλό,της μεγάλης συμμετοχής που τόσα χρόνια έχει το τουρνουά και του σύντομου χρονικού διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν κωλύματα συμμετοχής (ημέρες ή και ώρες) στη δήλωση συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.
Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων.
Στα ΜΟΝΑ, προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ και οι τέσσερεις παίκτες.
Τα γήπεδα των αγώνων θα καθορίζονται την προηγούμενη της τέλεσής τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στο facebook και σε προσωπικό email όσων είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 10:00 το πρωί. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Καραβάς Σπύρος τηλ 6981071915 – Χαλκιάς Άκης τηλ 6937191584 – Ευσταθιάδης Χρήστος τηλ 6932362223 – Δημοπούλου Τζίνα τηλ 6946904632

 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου

 

*Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Ομίλου στο facebook.

Leave a Comment