Αφοί Αντωνόπουλοι στον Ολυμπιακό Άσσου

Κάτι σαν οικογενειακή υπόθεση θα μοιάζει την ερχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός Άσσου. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να υποβιβάστηκαν στο τέλος από την Α’ ΕΠΣ Κορινθίας τη σεζόν που πέρασε, όμως όπως όλα δείχνουν πραγματοποιούν κινήσεις που ευελπιστούν σύντομα να τους επαναφέρουν εκεί. Οι Παναγιώτης, Χρήστος και Μάριος Αντωνόπουλος είναι τρεις σημαντικές προσθήκες για το ροστερ του συλλόγου και έχουν την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να προσφέρουν πολλά. Πάμε να δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός Ασσου προχώρησε στις πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας χρονιάς και επίσημα καλωσορίζει στο έμψυχο δυναμικό του μετά από αρκετά χρόνια τους Παναγιώτη, Χρήστο και Μάριο Αντωνοπουλο.
Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος με πέρασμα από τον Α.Ο.Ζευγολατιο, Θύελλα Διμηνιου, Αγ.Γεωργιο και Άρη Βοχαικου έδωσε τα χέρια με τους κόκκινους και επέστρεψε στην ομάδα όπου ξεκίνησε έτσι ώστε να την βοηθήσει επιθετικά, εκεί όπου πέρισυ παρουσίασε αρκετά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τους Χρήστο και Μάριο Αντωνοπουλο με τον πρώτο να έχει αρκετές πλεον εμπειρίες καθώς πέρασε από ομάδες όπως ο Πελοπας Κιάτου, Α.Ο.Ζευγολατιο, Ελλάς Βέλου, Θύελλα Διμηνιου και Αγ.Γεωργιο ενω ο Μάριος ύστερα από ενα μικρο πέρασμα από Θύελλα Διμηνιου και Άρη Βοχαικου αποφάσισε και αυτός με την σειρά του να φορέσει τα κόκκινα για ακόμα μια φορά. Το σωματείο μας τους καλωσορίζει και επίσημα λοιπόν και τους εύχεται μια χρονιά με επιτυχίες, δύναμη και υγεία. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφές καθώς και παραμονές παικτών στην ομάδα μας.¨

Leave a Comment