Η Ανανεωτική συνεργασία για τον παλαιό σταθμό του ΟΣΕ στο Ξυλόκαστρο..

Από τον προσωπικό λογαριασμό του Βλάση Τσιώτου στο facebook – Επικεφαλής Ανανεωτικής συνεργασίας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

“Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο ήμασταν οι μοναδικοί οι οποίοι αποκαλύψαμε και αναδείξαμε ότι ο παλαιός σταθμός του ΟΣΕ μετατράπηκε σε συσκευαστήριο λεμονιών λόγω της αδιαφορίας και της ολιγωρίας της Δημοτικής Αρχής. Ο επαγγελματίας ο οποίος νοίκιασε τον χώρο έπιασε στον ύπνο τους διοικούντες τον Δήμο μας και έτσι ένα κτήριο ορόσημο για την πόλη με σημαντική αρχιτεκτονική αλλά και συναισθηματική αξία απέκτησε μια χρήση η οποία σε καμία περίπτωση δεν του ταιριάζει.
Το ευχάριστο είναι ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο επαγγελματίας τώρα αφήνει το κτήριο και έτσι ανοίγει ο δρόμος ώστε ο Δήμος να πάρει στην κατοχή του το ιστορικό κτήριο. Η ευκαιρία είναι ανέλπιστα μεγάλη και δεν πρέπει να χαθεί σε καμία περίπτωση. Παρακολουθούμε στενά το θέμα και είμαστε πλέον αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα. Η χρήση του παλαιού σταθμού του ΟΣΕ πρέπει να περάσει και θα περάσει επιτέλους στη πόλη μας.”

Leave a Comment