Η μεγάλη επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και το μάθημα που προσφέρει..

Πέρασε πολλά, πάρα πολλά. Τόσα που άλλος στην δική του θέση θα τα είχε παρατήσει από καιρό. Εκείνος όμως όχι, έμεινε πιστός στο όνειρο, πάλεψε και δικαιώνεται. Δικαιώνεται στις μπασκετικές μας συνειδήσεις και αυτό μετράει πάνω από όλους τους τίτλους, πάνω από κάθε χρηματική αμοιβή η κέρδος.

Ο σμπαραλιασμένος σωματικά στο παρελθόν Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που τόσα πολλά άξιζε και αξίζει σαν μπασκετμπολίστας και που δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε, με τον μόνο λόγο να είναι η ανυπακοή του κορμιού του, επέστρεψε δριμύτερος και πιο δυνατός από ποτέ. Το χθεσινό buzzer beater τρίποντο που σημείωσε κι έδωσε την νίκη στον Άρη, είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο 33χρονος διεθνής φόργουορντ.

Δεν θέλω να σημειώσω κάτι περισσότερο παρά μόνο πως είμαι πολύ χαρούμενος για τον συνομήλικο που δίνει ένα μεγάλο μάθημα σε όλους μας την φετινή περίοδο. Το μάθημα “never give up” που έλεγε και ο Ρόκι Μπαλμπόα. Μην τα παρατάς κι αν αντέξεις, σίγουρα θα δικαιωθείς.

Παναγιώτη να έχεις υγεία και ξανακάνε μαζί με τον “Δράκο” τον ΑΡΗ μας μεγάλο.

 

Γράφει ο Στάθης Ντάγκας

ΥΓ.: Στην φωτογραφία μαζί μου από το 6ο Σύνταγμα πεζικού στην Κόρινθο, το 2007, οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιάννης Μπουρούσης. Θρυλικός 6ος λόχος για όσους θυμούνται.

Leave a Comment