Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και της Μικτής Πειραιά συναντήθηκαν για καλό σκοπό

Ο καιρός ήταν βροχερός χθες όμως αυτό δεν εμπόδισε τους βετεράνους του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και εκείνους από την μικτή Πειραιά, να συμμετέχουν στο φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε και μάλιστα για καλό σκοπό.

Μια όμορφη εκδήλωση από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από εκείνες που θέλουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο Συκιάς, ένα σχολείο στολίδι για τον τόπο μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του παρελθόντος όπως οι: Γιάννης Μουσούρης, Α. Μπονόβας, Π. Κελεσίδης και Χρ. Αρδίζογλου, Χρήστος Καρσιώτης.

Ο Χρήστος Ζάρρος στην βράβευση των βετεράνων αθλητών και μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 2 – 2 ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Κώστα Φωτόπουλο “Ντε Φαρία” να είναι στην τεχνική ηγεσία των βετεράνων του Ηρακλή για ακόμη μια φορά, ενώ την φανέλα του “γηραιού” φόρεσαν οι Νίκος Κολιμάδης, Γιώργος Βορινιώτης, Βασίλης Μούγιος, Κώστας Τακουμάκης, Γιώργος Φωτόπουλος και άλλοι..

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Χρήστου Ζάρρου και την διοργάνωση του φιλικού, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Πάντα τέτοια και υγεία σε όλους!

Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Φωτόπολου και τον ευχαριστούμε.

 

Leave a Comment