Οι συλλεκτικές εκδόσεις των ΕΛΤΑ με ζωγραφιές του Χρήστου Ζαχαρή

Την επέτειο των 120 χρόνων λειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού – Καλαβρύτων θέλησαν να τιμήσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με την κυκλοφορία ειδικών συλλεκτικών εκδόσεων. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν: Ειδικό φύλλο συλλεκτικού γραμματόσημου, μεμονωμένα συλλεκτικά γραμματόσημα, σετ ειδικών αναμνηστικών φακέλων,τρια σετ εικονογραφημένων καρτών.

Τα γραμματόσημα έχουν έναν υπέροχο σχεδιασμό για τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι ζωγραφιές του Χρήστου Ζαχαρή από το Ξυλόκαστρο, αφού προωθήθηκαν μέσα από τον Σύλλογο φίλων Σιδηροδρόμων Ελλάδας.

Το πάθος του Χρήστου για τα τρένα είναι γνωστό σε όσους τον γνωρίζουν καθότι και σαν φωτογράφος έχει προσφέρει εξαιρετικές λήψεις. Τώρα με αυτή την συλλεκτική έκδοση των ΕΛΤΑ, οι ζωγραφιές του έγιναν κοινό κτήμα κατα κάποιον τρόπο και είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να τον κάνει περήφανο.

Χρήστο συγχαρητήρια!

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.elta.gr/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CE%9D%CE%AD%CE%B1/tabid/750/newsid1177/1157/————-/language/el-GR/Default.aspx

Γράφει ο Στάθης Ντάγκας