Ο Ισθμιακός απέκτησε και Πάρη Σπυρόπουλο! Όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις του συλλόγου..

Ο Ισθμιακός μπορεί να μην κατάφερε την σεζόν που μας πέρασε να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣ Κορινθίας όμως αυτό δεν φαίνεται πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας. Οι κινήσεις που μέχρι στιγμής έχουν γίνει για την ενίσχυση ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Κορινθίας, μαρτυρούν πως οι μπλε θα επιδιώξουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι.

Με την άφιξη του κόουτς Σπύρου Αργυρόπουλου ακολούθησαν και μερικές εξαιρετικές προσθήκες και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια.

Τον αρχηγό του Ολυμπιακού Άσσου Δημήτρη Πανούση απέκτησαν οι Ισθμιώτες νωρίς – νωρίς με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο νέος αλλά έμπειρος πορτιέρο έπειτα από καλές χρονιές που πραγματοποίησε με τους ερυθρόλευκους, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία. Με παρουσία κατά το παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες, έρχεται να δώσει σιγουριά και να λύσει τα χέρια του κ. Αργυρόπουλου στην θέση 1.

Παρότι μεγαλώνει θα λέγαμε ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Δεν είναι άλλος φυσικά από τον Πάρη Σπυρόπουλο. Ο εξαιρετικά έμπειρος αμυντικός με μεγάλη πορεία σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά με ιστορία στην Κορινθία, καθώς πρόκειται για τον πάλαι ποτέ εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΣ Κόρινθος, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ισθμιακού τη νέα σεζόν και σίγουρα πρόκειται για μια από τις πλέον ισχυρές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Τον Χρήστο Αντωνιάδη από την Ελλάς Βέλου ενέταξε στο δυναμικό του ο Ισθμιακός . Ο νεαρός έρχεται να δώσει λύσεις στον χώρο της επίθεσης και της δημιουργίας αλλά και νιάτα για το πρωτάθλημα που μάλλον θα είναι εξαιρετικά απαιτητικό και δύσκολο για όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν.

 

Leave a Comment