Ο Ολυμπιακός Άσσου για τον τραυματισμό του Δημήτρη Πανούση

Ανακοίνωση για το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στο Δερβένι εξέδωσε ο Ολυμπιακός Άσσου. Σημαντικότερο όλων όμως η υγεία του κίπερ Δημήτρη Πανούση (αρχηγός Ολυμπιακού), καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπέστει εξάρθωση ώμου και διακομήσθηκε στο Νοσοκομείο. Να ευχηθούμε ταχεία ανάρωση στον Δημήτρη και σιδερένιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός Άσσου γνώρισε άλλη μια ήττα χθες το απόγευμα στο Δερβένι απο τον Αστέρα Δερβενιου με 2-0 και 3 αγωνιστικές πριν την λήξη πλέον βάση βαθμολογικού πίνακα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα έτσι ώστε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία για 4η σερί χρόνια. Οι κόκκινοι δεν ήταν καλοί και ηττήθηκαν δίκαια απο τους γηπεδούχους. Πλήγμα για την ομάδα μας ήταν ο τραυματισμός του Πανουση ο οποίος διακομίστηκε στο κέντρο Υγείας του Κιάτου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Κορίνθου για περαιτέρω γνωμάτευση μιας και οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν εξάρθρωση ώμου.
Σε αυτο το σημείο ο Μ.Α.Σ Ολυμπιακός Άσσου, η ομάδα και ο Πανουσης προσωπικά θα ηθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αστέρα Δερβενιου για το μεγάλο ενδιαφέρον και βοήθεια που πρόσφεραν στον τερματοφύλακα μας αμέσως μετα τον τραυματισμό του καθώς και στο οτι συντέλεσαν με δικά τους μέσα να διακομησουν τον παίκτη μας στο πλησιέστερο κέντρο Υγείας.
Παραπάνω πληροφορίες σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Πανουση θα έχουμε αργότερα.”

Leave a Comment