Στην “Μπάρτσα” ύστερα από χρόνια ο υπερσκόρερ Μάκης Μυργιώτης

Μια σπουδαία κίνηση για την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Κόρινθος. Αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση των ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων του Μάκη Μυργιώτη. 

Στο παρελθόν ο κατ’ επανάληψη MVP των Κορινθιακών πρωταθλημάτων και κορυφαίος σκόρερ αρκετά χρόνια τώρα, έχει ξαναφορέσει την φανέλα της Μπάρτσας. Έτσι, ύστερα από 1,5 χρόνο στον Πέλοπα Κιάτου, με την φανέλα του οποίου κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα Κορινθίας, αλλά και έπαιξε έναν ολόκληρο γύρο στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επιστρέφει άτυπα στον σύλλογο του Ισθμού με στόχο το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.

Περισσότερα λόγια για τον γνωστό σε όλους μας Μάκη δεν χρειάζονται. Πάμε να δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κόρινθος νωρίτερα:

“Ο Μάκης Μυργιώτης στην Μπάρτσα!!!
Ο 1ος σκόρερ (επι σειρά ετών) με 30 γκολ σε 15 αγώνες και MVP της περσινής περιόδου με τη φανέλα του Πέλοπα Κιάτου ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κορίνθου όπου και επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την επιστροφή της Μπάρτσας στη Γ’Εθνική.
Καλωσορίζουμε τον Μάκη στην οικογένεια της Κορίνθου και του ευχόμαστε υγεία,επιτυχίες και πολλά γκολ με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας.”

Leave a Comment