Στον ΑΟ Ασπροκάμπου ο Τάκης Μπίζιος

Σε μια δυνατή προσθήκη που ανεβάζει επίπεδο τον σύλλογο προχώρησε ο ΑΟ Ασπροκάμπου με την απόκτηση του Τάκη Μπίζιου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός και μάλλον πολυθεσήτης όπως τον έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν (με ιδιαίτερη οργανωτική ικανότητα αλλά και έφεση στο σκοράρισμα), παρότι είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, προτίμησε να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του και να την βοηθήσει στη νέα της προσπάθεια. Μια νέα χρονιά που θα βρει τους αθλητές του Γιώργου Αγγελή στην Β’ ΕΠΣ Κορινθίας ύστερα από κάποιες σεζόν παρουσίας στην Γ’ κατηγορία.

Ο Τάκης Μπίζιος είναι ίσως από τους λίγους αθλητές που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας τόσο καλά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως η Θύελλα Κάτω Διμηνιού και ο Αρης Βοχαϊκού, σύλλογοι με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σαν σημείωση μπορούμε να αφήσουμε εδώ ένα σχόλιο για αυτή την μετακίνηση. Στις μέρες μας, σπάνια συναντάς ποδοσφαιριστές με ταλέντο (ερασιτέχνες ή μη), που ενώ μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο εκείνοι επιλέγουν συλλόγους της καρδιάς τους. Ελάχιστοι και σπάνιοι.

 

Leave a Comment