Τριπλό “χτύπημα” από τον Πέλοπα Κιάτου

Τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ανακοίνωσε ο Πέλοπας Κιάτου ενόψει της ερχόμενης περιόδου που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι Πελοπίδες πιστοί στην φιλοσοφία που τους θέλει να αποκτούν σε μεγάλο ποσοστό Κορίνθιους αθλητές, ήρθαν σε συμφωνία με τους Νίκο Γάλα, Γιάννη Ροθώνη και Χρήστο Τουμπανάκη.

Πρόκειται για τρεις σημαντικές προσθήκες για τις νέες απαιτήσεις του συλλόγου. Αθλητές με εμπειρία ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αναμφισβήτητα ο Νίκος Γάλας που αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Κορίνθου 2006, είναι ένας μεσοεπιθετικός με μεγάλη εμπειρία που φθάνει μέχρι την Σούπερ Λιγκ. Αιολικός Μυτιλήνης, Καλλονή, Ιωνικός είναι μερικοί από τους ως τώρα σταθμούς της καριέρας του.

Ο Γιάννης Ροθώνης θα κάνει το δεύτερο περασμά του από το Κιάτο, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά την φανέλα του Πέλοπα στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Φέτος είχε μια καλή χρονιά με την Κόρινθο ’06 και βοήθησε την ομάδα του να κυνηγήσει τους στόχους της.

Ο Ξυλοκαστρινός Χρήστος Τουμπανάκης κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και είναι κάτι που του αξίζει στα σίγουρα. Εξαιρετικός ο νεαρός στα αμυντικά του καθήκοντα, τις τελευταίες σεζόν είχε δημιουργήσει ένα σπάνιο δίδυμο με τον Εμιλιάνο Τσάκα στην αριστερή πτέρυγα του Πανκαμαριακού. Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον Τάσο Πέρρα.

 

Leave a Comment