Όλα τα νέα για τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου

Ένας από τους συλλόγους που μέσα σε λίγα χρόνια έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον σεβασμό όλων στην Κορινθία και όχι μόνο, είναι ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Κατάφερε πολλά και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο της δουλειάς και της οργάνωσης. Η επόμενη σεζόν θα τον βρει ξανά στην Α’ ΕΠΣ Κορινθίας και ο προγραμματισμός σε όλα τα τμήματα έχει φυσικά ξεκινήσει. Ο Γιάννης Χόντια συνεχίζει στο τιμόνι και αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή σε κορινθιακή ομάδα. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τις επιτυχίες του τότε μπορεί να περηφανεύεται πως είναι και από τους πλέον επιτυχημένους διαχρονικά.

Πάμε να δούμε όμως μερικές από τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν:

Την εμπειρία του κράτησε ο σύλλογος με την παραμονή του Κώστα Βελέντζα και Γιώργου Ξύδη στην Κόρινθο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τους δύο αθλητές καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πορεία τους μιλάει από μόνη της. Από εκεί και ύστερα ανανέωσε και ο Γιώργος Δόσης, όπως και ο Γιώργος Μπούφης, εξίσου σημαντικοί με την παρουσία τους στον σύλλογο.

Στην απόκτηση του Κώστα Γκαρμίρη που πέρσι αγωνίστηκε στο Πετρί και την Θύελλα προχώρησαν οι κορίνθιοι, με πέρασμα από τον ΑΟ Λουτράκι και σημαντική παρουσία εκεί. Δυνατό όνομα που θα βοηθήσει αναμφίβολα. Για την θέση 1 αποκτήθηκε ο Σπύρος Κόντης έπειτα από το πέρασμά του στον Παννεμεατικό. Εξαιρετική επιλογή κάτω από τα δοκάρια για τον Γιάννη Χόντια που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα μυστικά της θέσης.

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές σε αθλητές όμως που πραγματοποιήθηκαν αλλά και στο τεχνικό επιτελείο. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι Μάνος Βρεττός. Ενώ οι φημισμένες ακαδημίες του Αγίου Γεωργίου θα υποδεχθούν την Βανέσα Αναστασοπούλου, μια καταξιωμένη προπονήτρια και ιδιαίτερα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Πριν λίγο ανακοινώθηκε και ο Γιώργος Αγγελής που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟ Ζευγολατιού, με την εμπειρία του να προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος και σιγουρία στον σύλλογο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει αύριο 31/7 στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου, ενώ ήδη είναι προγραμματισμένα και τα φιλικά της περιόδου αυτής.

Leave a Comment