Ένα αληθινό χαμόγελο..

Είναι ο άνθρωπος διαφήμιση της χώρας του, της χώρας μας και δεν ξέρω αν το αξίζουμε. Για σκεφτείτε το. Μια ολόκληρη Αμερική κι ένας ολόκληρος κόσμος να μιλάει για τον greek freak!

Πίσω από όλη την λάμψη και τον φανταχτερό κόσμο του NBA όμως, εκείνο που μένει και σε διαπερνάει σαν βέλος είναι το χαμόγελό του. Ένα τόσο γνήσιο και παιδιάστικο χαμόγελο ρε αδερφέ.

Γιαννάκο σε ευχαριστώ! Ειλικρινά! Σε ευχαριστώ γιατί όταν οι Μπακς παίζουν ματς σε ώρες Ελλάδος κοντά στις 3 τα ξημερώματα, με έχεις αναγκάσει να ξυπνάω γρήγορα – γρήγορα για να δω τι έκανες κάθε φορά. Και ύστερα όταν σηκώνομαι για τον μεσαίωνα της καθημερινότητας που βιώνει η πατρίδα μας, εγώ είμαι γεμάτος περηφάνια και κουράγιο από την επιτυχία σου. Έτσι την παλεύω ακόμη εδώ και είμαι σίγουρος πως πολλοί ακόμη τις γενιάς μας έτσι την παλεύουν.

Είσαι ο ήρωας που έχουν ανάγκη οι ημέρες και σου εύχομαι να έχεις υγεία. Μια ημέρα η ιστορία σου θα γίνει ταινία. Το αξίζεις. Δεν βλέπεις σήμερα ανθρώπους με την δική σου πίστη, με το δικό σου χαμόγελο.

Θα είσαι πάντα ο greek freak της καρδιάς μας, προχώρα μπροστά, η κορυφή σου ανήκει.