Δυο λόγια για το revista.gr – Του Στάθη Ντάγκα

Το έχουμε ξανασημειώσει και θα το κάνουμε αρκετές φορές ακόμη για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Το revista.gr και οι αρθρογράφοι – συντελεστές του, δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη για σχόλια που κάνουν αναγνώστες του στα κοινωνικά δίκτυα. Ευθύνη φέρει το περιοδικό και οι συντελεστές του, μόνο για όσα γράφονται και διανέμονται από τους ίδιους και φέρουν την υπογραφή τους.

Με λίγα λόγια, μέχρι σήμερα είμαστε απόλυτα τυπικοί απέναντι σε ότι έχουμε καταπιαστεί και έχει να κάνει με τις δημοσιεύσεις του περιοδικού. Στα σχόλιά μας, στις απόψεις και τις κρίσεις μας και γενικότερα στην δημόσια έκφραση του λόγου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε αδικήσει κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν θα αδικήσουμε στο μέλλον κανέναν. Όπως και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αδικήσει. Με απόλυτο σεβασμό στους χιλιάδες αναγνώστες που επισκέπτονται το site κάθε μήνα και με αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα που ασκούμε, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας.

To revista.gr δεν φτιάχτηκε για να κάνει “πολιτική” και πολιτική σε κανένα τομέα. Το revista.gr δεν έχει στόχο τα κλικ και μόνο αυτά. Αυτό το περιοδικό έχει ως αρχισυντάκτη έναν εργάτη – δημοσιογράφο που έμαθε στη ζωή του να μη θίγει ούτε μυρμήγκι. Να μιλάει μόνο με στοιχεία και να υπερασπίζεται την αλήθεια όσο περισσότερο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του.

Αυτά τα λίγα και ανα διαστήματα θα φροντίζουμε να φρεσκάρουμε το συγκεκριμένο θέμα, γιατί έχει σημασία. Ως τότε συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε για την μεγάλη εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

 

Για το revista.gr

Στάθης Ντάγκας