Τέλος εποχής για τον Γιώργο Σκούρα στον Πανκαμαριακό

Ο Γιώργος ήταν παιδάκι όταν ξεκίνησε στον Πανκαμαριακό, όταν η ομάδα του Καμαρίου αγωνίζονταν ακόμη στο ξερό γήπεδο του χωριού και στις μικρές κατηγορίες της Κορινθίας. Πέρασαν δέκα χρόνια και ο ίδιος δεν έγινε μόνο αρχηγός της ομάδας του, αλλά έφτασε μαζί της όσο πιο ψηλά μπόρεσε στην πρώτη κατηγορία του Νομού.

Στη ζωή όμως όλα έχουν ένα τέλος κι έτσι ο Γιώργος Σκούρας, ο “Αργεντίνος”, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία. Έτσι λοιπόν η ερχόμενη σεζόν δεν θα τον βρει ντυμένο στα χρώματα του Πανκαμαριακού. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα συνεχίσει στην Κορινθία ή αν θα συμφωνήσει με κάποιο σύλλογο των Αθηνών, χωρίς τίποτα να αποκλείεται για τον σκληροτράχηλο μεσοαμυντικό.

Από την άλλη πλευρά μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος όπως και ο Νίκος Σιετής που επίσης ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από τον Πανκαμαριακό την ερχόμενη σεζόν, βρίσκονται στο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Ξυλοκάστρου. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια για τον μπασκετικό ΑΟΞ που απαιτεί χρόνο. Προσωπικά να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους δυο καλούς φίλους στην ωραία τους προσπάθεια.