Για τον φίλο μου Γιώργο..

Τον Γιώργο Λιακόπουλο και παρότι είμαι από τους παλιούς πια στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, δεν τον είχα γνωρίσει προσωπικά μέχρι πέρυσι. Με την επιστροφή μου με το περιοδικό όμως, αλλά και λίγο νωρίτερα όταν βρισκόμουν στον Ηρακλή, είχα την πραγματική τύχη να γνωρίσω και από κοντά αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Βρεθήκαμε μέσα στα γήπεδα και φωτογραφίζαμε μαζί. Αυτός για την Άποψη κι εγώ για το revista. Χωρίς κανένα ίχνος ανταγωνισμού, κάναμε πλάκα και ανταλλάσαμε απόψεις στο τεχνικό κομμάτι. Χαμογελαστός πάντα, ευγενής και αγαπητός από όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία της Κορινθίας.

Μετά λύπης και μεγάλης μου έκπληξης πληροφορήθηκα χθες πως ο Γιώργος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από την ζωή, μόλις στα 45 του χρόνια. Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν τα συναισθήματα.

Εύχομαι από εδώ, από το βήμα που λειτουργώ στο Κορινθιακό διαδίκτυο, στον φίλο μου Γιώργο καλό ταξίδι. Φίλε θα μας λείψεις. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά και τους φίλους του εκλιπόντος, να ζήσετε με υγεία να τον θυμόσαστε.

Το έργο και το αρχείο του Γιώργου μέσα από τα γήπεδα και τις εκδηλώσεις θα είναι πάντα εδώ, θα το τιμούμε και θα το θυμόμαστε. Όπως και το χαμόγελο του.

 

Για το revista.gr γράφει ο Στάθης Ντάγκας

Leave a Comment