Προκήρυξη 22ου OPEN Τουρνουά Τέννις @ Αυγουστος 2018 – Ξυλόκαστρο

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου ”Ο Σύθας” προκηρύσσει,όπως κάθε χρόνο από το 1999,open τουρνουά τέννις ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών, από 03/08-19/08 2018. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα τέννις Ξυλοκάστρου

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν γεννημένοι προ του 2004.Δεν επιτρέπεται οι συμμετοχή σε αθλητές και αθλήτριες με βαθμολογία στους επίσημους πίνακες κατάταξης της ΕΦΟΑ την 1η Αυγούστου 2018,επιτρέπεται όμως η συμμετοχή σε οσους αθλητές έχουν μηδενική βαθμολογία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Τα ταμπλό μονών ανδρών και γυναικών θα καθοριστούν ηλικιακά σε 32άρια ταμπλό βάσει αριθμού συμμετοχών.Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή 03 Αυγούστου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν ή και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.

Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζομένων και των διοργανωτών.
Ώρες αγώνων:
• Δευτέρα- Παρασκευή -> 09:00-11:00 και 18:00-00:00
• Σάββατο- Κυριακή -> 08:30-00:00
• Λόγω καιρού θα αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες όσο αυτό είναι δυνατό

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες επιθυμούν στο email oaxsythas@gmail.com και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 27430306806,6947155043 & 6946904632
Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι Τετάρτη 01 Αυγούστου και ώρα 20:00.
Η acceptance list θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου www.oaxylokastrou.grκαι στο facebook του ομίλου την Πέμπτη 02 Αυγούστου στις 10:00,θα οριστικοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20:00,οπότε θα πραγατοποιηθούν και οι κληρώσεις των ταμπλό από την επιδιαιτητή στα γραφεία του ομίλου παρουσία οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων το επιθυμεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 10€ για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία θέλει να συμμετάσχει ο καθένας Με το sign in κάθε αθλητής και αθλήτρια θα παίρνει δώρο μια πετσέτα.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των κανονισμών που προβλέπονται από το Σ.Β.Α.Ε.
Στους αγώνες μονών ανδρών και master γυναικών ο νικητής προκύπτει μετά την κατάκτηση 2 set.Σε περίπτωση ισοπαλίας στα set 1-1 έως τους προημιτελικούς προβλέπεται super tie break των 10 πόντων. Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
Οι αγώνες των διπλών ανδρών θα πραγματοποιούνται με τον κανονισμό του no-ad scoring,σε δυο set των έξι games. Σε περίπτωση ισοπαλίας (μονά και διπλά) με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tie break 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.
Μόνο στους τελικούς προβλέπεται τρίτο set.
Διαιτητές του ομίλου ορίζονται υποχρεωτικά από στους προημιτελικούς και ημιτεικούς.Οι τελικοί έχουν διαιτητή και επόπτες γραμμών.
Τα μονά ανδρών και γυναικών παίζονται με καινούρια τετράδα μπάλες Wilson us open. Τα μονά αρχαρίων και όλα τα διπλά με Wilson us open χρησιμοποιημένες μια φορά .Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.
Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται.
Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).Λόγω των πολλών ταμπλό, της μεγάλης συμμετοχής που τόσα χρόνια έχει το τουρνουά και του σύντομου χρονικού διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν κωλύματα συμμετοχής (ημέρες ή και ώρες) στη δήλωση συμμετοχής και είναι υποχρεωμένοι να έχουν αγωνιστεί για τον 1ο γύρο το αργότερο έωτην Κυριακή 06/08.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.
Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων.
Στα ΜΟΝΑ, προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ και οι τέσσερεις παίκτες.
Τα γήπεδα των αγώνων θα καθορίζονται την προηγούμενη της τέλεσής τους και θα ανακοινώνονται στη σελίδα του ομίλου στο facebook.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στο facebook και σε προσωπικό email όσων είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 10:00 το πρωί. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αναστασόπουλος Ματθαίος
Παύλου Νάνσυ
Δημοπούλου Τζίνα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Οι εκτός Κορινθίας συμμετέχοντες μπορούν να διαμείνουν σε δυο Ξενοδοχεία εντός Ξυλοκάστρου και σε ένα Ξενοδοχείο στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας με μεγάλη έκπτωση κατόπιν συνεννοήσεως για ημέρες και διαθεσιμότητα Για την έγκαιρη κράτησή σας παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την κα Παύλου Νάνσυ στο 694 7155043

Για όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες υπάρχει έκπτωση για γεύμα,καφέ και ποτό σε καταστήματα της πόλης μας!

ΧΡΗΜΑΤΙΚΆ ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Για όλους και όλες τους νικητές μονών υπάρχει χρηματικό έπαθλο 100€ Για τους νικητές των μονών αρχαρίων και των διπλών και όλους τους φιναλίστ υπάρχουν πλούσια δώρα από καταστήματα της πόλης μας.Δώρα θα κληρωθούν και για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές την ημέρα των τελικών.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου