Σήμερα η σέντρα για το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας

Η πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας έφθασε και παρότι καθυστέρησε μια εβδομάδα, όλα είναι πλέον έτοιμα ώστε οι ομάδες να εισέλθουν στα γήπεδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στις 16:30 το απόγευμα σήμερα Κυριακή η σέντρα σε όλα τα γήπεδα της Κορινθίας, με το ενδιαφέρον για ακόμη μια χρονιά να είναι μεγάλο από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου μας.

Το απόλυτο φαβορί πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος δεν είναι άλλο από τον ΠΑΣ Κόρινθος. Έπειτα των καλοκαιρινών εξελίξεων στη μεγάλη ομάδα του Νομού, με τη νέα διοίκηση και το εξόχως εξαιρετικό χτίσιμο σε αγωνιστικό επίπεδο, η Κόρινθος, έχει τη μεγάλη ευκαιρία έπειτα από πολλά πολλά χρόνια να δημιουργήσει ξανά από το μηδέν την “Μπάρτσα” που όλοι αγαπήσαμε. Η λογική λέει πως θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και θα βάλει πλώρη για τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Απομένει λοιπόν να το δούμε και στο γήπεδο.

Από εκεί και ύστερα αναμένουμε δυνατές ομάδες όπως ο ΑΟ Λουτράκι του Παντελή Κολλιάκου και μάλλον είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε ένα εξαιρετικά δουλεμένο σύνολο με γνώμονα το ωραίο ποδόσφαιρο, τον Πέλοπα Κιάτου του Γιώργου Βορινιώτη που είναι ο επόμενος σύλλογος που διαχρονικά και βάση φανέλας ακόμη αν θέλετε, έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να δημιουργεί ποδόσφαιρο. Ο πρωταθλητής Τενεάτης Αθικίων αναμένεται όπως πάντα μαχητικός και δυσκολοκατάβλητος, ενώ σίγουρα και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου αλλά και ο Πανκαμαριακός στα δυτικά, θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια και θα παλέψουν να πλασαριστούν ψηλά. Μαζί τους και Η Ελλάς Βέλου όπου ανέκαθεν αποτελούσε σύλλογο που κάθε ομάδα οφείλει να σέβεται, αλλά και ο ΠΑΣ Κύψελος που έχει αναγεννηθεί για τα καλά τα τελευταία χρόνια.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Κύψελος – Θύελλα Πετρίου

Θύελλα Κάτω Διμηνιού – Ολυμπιακός Άσσου

Πανσολυγειακός – Πανκαμαριακός

ΑΟ Λουτράκι – Ατρόμητος Χιλιομοδίου

ΠΑΣ Κόρινθος – Ισθμιακός

Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Αγ. Θεόδωροι

Τενεάτης Αθικίων – Πέλοπας Κιάτου

Ελλάς Βέλου – Ηρακλής Λεχαίου