Τέλος εποχής για τον Γιώργο Τριαντάφυλλο στην Ελλάς Βέλου

Σημαντικές αλλαγές στην διοίκηση της Ελλάς Βέλου, με το συνώνυμο του συλλόγου που ακούει στο όνομα Γιώργος Τριαντάφυλλος, να αφήνει την προεδρική θέση και να τον διαδέχεται ο Γιώργος Παππάς. Λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν με τόση διάρκεια προσφέρει σε έναν σύλλογο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, όπως έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Τριαντάφυλλος και είναι μια ανακοίνωση αυτή που εξέδωσε ο σύλλογος, που σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ελλάς Βέλου που εκτός άλλων μιλάει και για τον ερχομό των Χρήστου Βελέντζα και Γιάννη Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο:

“Τέλος εποχής για τον κ. Γεώργιο Τριαντάφυλλο που μετά από πολύχρονη παρουσία στο τιμόνι της Διοίκησης της ομάδας μας αποχώρησε για να τον διαδεχθεί ο γνωστός επιχειρηματίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γεώργιος Παππάς.

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ γυρνάει σελίδα με τον νέο πρόεδρο να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου με γνωστούς επιχειρηματίες. Ήδη οι νευραλγικές για την ομαλή λειτουργία της ομάδας θέσεις που αφορούν τον Τεχνικό Διευθυντή και τον Προπονητή ανατέθηκαν αντίστοιχα στους κ. Χρήστο Βελέντζα και κ. Ιωάννη Αναστασιάδη. Αμφότεροι θα κινηθούν άμεσα για την στελέχωση της ομάδας (μεταγραφές, ανανεώσεις συνεργασιών κ.λπ.).

Από το Δ.Σ.”