Η φωτογραφία της ημέρας..

Μας στέλνετε αρκετές φωτογραφίες για δημοσίευση και σας ευχαριστούμε γι’αυτό ειλικρινά. Φαίνεται ότι γουστάρετε να συμμετέχετε στο revista και αντιλαμβάνεστε το περιοδικό σαν παρεάκι σας. Δεν είναι όμως μόνο οι φώτο που μας στέλνετε εσείς. Είναι κι εκείνες που “απαιτούμε” εμείς να μας στείλετε. Στις βόλτες μας στο instagram ειδικά έχουμε κατά καιρούς βρει μερικά εκπληκτικά θέματα.

Με τον όρο “εκπληκτικά” θέματα εννοούμε την εν γένει στάση μας απέναντι στην τέχνη της φωτογραφίας. Μια τέχνη τόσο κοντά στην ανθρώπινη στιγμή όσο καμία άλλη. Η αποτύπωση της ίδιας της ζωής δεν είναι άραγε κάτι μοναδικό; Για σκεφτείτε το.

Το καλοκαίρι το λατρεύουμε. Γιατί όχι; Την θάλασσα, τις βουτιές, τις αμμουδίες, την ξεγνοιασία. Μπορεί ένας ηλικιωμένος άνθρωπος να μοιάζει με παιδάκι αυτή την εποχή. Εμεις πάντως όταν κάνουμε τις βουτιές μας δεν διαχωρίζουμε την πάρτη μας από τα πιτσιρίκια που παίζουν με τα κουβαδάκια τους παραδίπλα.

Στην παραπάνω εξαιρετική λήψη, η φίλη του περιοδικού Έλενα Σταματοπούλου, δείχνει να μη μασάει αφού σκάει βουτιά από αρκετά μεγάλο ύψος. Για θυμηθείτε πόσες φορές κάνατε κάτι παρόμοιο και αν θα το επιχειρούσατε πια αν σας δίνονταν η ευκαιρία (;). Προσωπικά αν είχα μπροστά μου μια τέτοια εξέδρα θα φρόντιζα να λιώσω στα ακροβατικά, ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα έσπαζα το κεφάλι μου ??..

 

*Ευχαριστούμε την Έλενα που ευγενικότατα δέχτηκε να μας παραχωρήσει την φωτογραφία της.