Ξεκίνημα με φιλική νίκη στην Σουηδία για τον Κώστα Παναγόπουλο..

Κάτοικος Σουηδίας είναι από τα μέσα του προηγούμενου μήνα ο κόουτς Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο 39χρονος τεχνικός που συμφώνησε με την Akropolis Στοκχόλμης και έχει πλέον ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Στην διοίκηση της ομάδας υπάρχουν αρκετοί Έλληνες, πράγμα που φαίνεται άλλωστε και από το όνομα, κι έτσι με την πρόσληψη του Παναγόπουλου επιθυμούν να χτίσουν κάτι καλό και να ανέλθουν από την 3η εθνική κατηγορία στις μεγαλύτερες.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν εναλλακτικό προπονητή που έχει περάσει από τον πάγκο του Πανιωνίου, των Τρικάλων, της Λάρισας, του Απόλλωνα Σμύρνης και άλλων συλλόγων. Εκτός από ιδιαίτερος σαν τεχνικός είναι σίγουρα και ένας άνθρωπος που δεν συναντά κανείς εύκολα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, με μια ωραία αντίληψη για τον αθλητισμό και την μπάλα. Αυτή την εμπειρία και την φιλοσοφία θέλουν οι άνθρωποι της Ακρόπολης να “εκμεταλλευτούν” προς όφελος του συλλόγου από την Σουηδία.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας μάλιστα για την φετινή σεζόν, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η νέα ομάδα του Παναγόπουλου επικράτησε της Συριανίσκα με 0 – 2.

 

Στάθης Ντάγκας