Ακυρώνεται λόγω καιρού το Ziria Festival

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον άστατο καιρό που επικρατεί και θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στο οροπέδιο της Ζήρειας. Ως εκ τούτου η πραγματοποίηση του Ziria Festival θα αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες και αποφασίστηκε έτσι σήμερα από τους διοργανωτές να ακυρωθεί. Σίγουρα η παραπάνω εξέλιξη μας στενοχωρεί, όπως και τους χιλιάδες υποστηρικτές του φεστιβαλ, όμως είναι λογική και σίγουρα ειλημμένη με ευθύνη και σύνεση. Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια του φεστιβαλ που ο καιρός “φέρεται” με τέτοιο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του Ziria Festival στα κοινωνικά δίκτυα:

Αγαπητοί μας φίλοι

με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως το φετινό φεστιβάλ ακυρώνεται. Περιμέναμε και ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή πως θα αλλάξουν οι προγνώσεις. Δυστυχώς χειροτερεύουν. Πότε δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Με τις προγνώσεις αυτές δε μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια ούτε οι συναυλίες ούτε οι δραστηριότητες, που γίνονται όλες σε εξωτερικό χώρο. Για την ασφάλεια όλων και του φεστιβάλ, πήραμε αυτή την απόφαση.

Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και στήσαμε μια διοργάνωση που θα ήταν αντάξια της τεράστιας παρέας των Zirius.

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την άπειρη αγάπη που δεχθήκαμε από όλη την Ελλάδα αλλά και φίλους από το εξωτερικό.

Δε μπορούμε να εκφράσουμε πόσο βαθιά λυπούμαστε, αλλά δε θα μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε, ούτε φέτος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν.

Εξετάζουμε την περίπτωση, αν και με λίγες πιθανότητες, να το μεταθέσουμε, κατά το δυνατό, για την επόμενη εβδομάδα.