Η 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στις 28 & 29 Ιουλίου, στο Ξυλόκαστρο!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής» διοργανώνει και συμμετέχει στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) στις Αχαρνές.

Η Φλόγα θα φτάσει στο Ξυλόκαστρο την ίδια μέρα, Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21:00, με κομβόι των Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Στη συνέχεια, οι Λαμπαδηδρόμοι, συνοδεία της μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος, θα κατευθυνθούν επί της παραλιακής οδού Σπ. Παπαγεωργίου, Κ. Καραμανλή, στην Πλατεία του Αγ. Βλασίου Ξυλοκάστρου, όπου θα τους υποδεχθεί το Μουσικό και Χορευτικό πρόγραμμα από την Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης». Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και άναμμα βωμού.

Την επομένη, Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Λαμπαδηδρομία στον Δήμο Ξυλοκάστρου, η οποία θα καταλήξει στον προαύλιο χώρο του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου, στις 21:00.

Θα ακολουθήσουν τιμητικές διακρίσεις σε νέους Εθελοντές Αιμοδότες και μουσική εκδήλωση στον ίδιο χώρο, με τιμή πρόσκλησης 6€ που θα παρέχονται 3 προϊόντα αξίας 2€ το καθένα (σουβλάκι/ μπύρα/ αναψυκτικό).

Πηγή: xylokastro-evrostini.gov.gr